måndag, december 18, 2006

Uppsatser vart jag ser,,,

Ja, den rubriken summerar liksom tillvaron nu. Mina fem C-studenter har alla producerat text, fyra av dem nästintill färdiga uppsatser. Det återstår bara litet städning. Jag hann i förmiddags inte läsa igenom alla, bara två av dem, men jag lusläser två till ikväll och postar med kommentarer. Imorgon förmiddag blir det D-uppsatser som står på programmet.

Jo, förresten, förfrågan har anlänt från Uppsala - vill jag börja arbeta där? Svar JAA!!! Nu vidtager förhandlingar om tillträdesdatum och löneanspråk. Det förra blir nog 1 augusti av praktiska skäl. Har tittat på schemana och suckar lätt, bortsett från en del nya försök till hippa rubriker tycks innehållet och pedagogiken i princip vara detsamma som på min tid. It's time to rock and roll! Framförallt vill jag få ha synpunkter på lärmålen eftersom jag ska undervisa efter dem resten av mitt yrkesverksamma liv.

Nu ska jag läsa uppsatser, the show must go on!

2 kommentarer:

Catharina sa...

Grattis! Vad kul! Nu behöver du ju inte heller pendla längre. Extra bonus är att du slipper Weimarkrepubliken. Nu behöver du väl inte skriva fler ansökningar?

Fast alla studenter kommer att sakna dig...

Bi sa...

Studenterna kommer jag att sakna, liksom doktoranderna och en och annan av övriga kolleger. Eftersom arkitektur inte passar i det nya Visual Culture-paradigmet annat än som bild passar inte heller jag längre i undervisningen. Mao jag var på väg att bli utrangerad ändå.