torsdag, januari 18, 2007

Egentligen borde jag...

ha somnat för länge sen. Men efter att ha slötittat på Afterlife och sedan på en fängslande dokumentär som en amerikansk filmare gjort om sina föräldras hemliga liv kunde jag inte låta bli att läsa mina vänners bloggar och skriva litet själv. Veckan har varit grym. Diverse problem som andra haft har inneburit att jag dragits in i dem och vad som från början såg ut som en lugn vecka blev allt annat än. Tisdag och onsdag tvingades jag uträtta det jag borde sysslat med på arbetstid på kvällen av det skälet förskjutet till kl 17-21.

Idag torsdag tog jag mig hem redan vid 18-tiden, men kände starkt behov av att koppla av i den nya säng som min hyresvärdinna ordnat medan jag var borta över helgerna. Den är bred, lagom hård och inte det minsta ranglig. Hade varit än roligare om det inte vore för det faktum att jag sannolikt behöver säga upp den till sommaren. Med merparten av jobbet i Uppsala känns det litet übermäktigt att betala 2000 kr i månaden för en lägenhet som jag kommer att använda endast sporadiskt.

Dagens ljuspunkter:
1. konferenslokalerna är kirrade, I've struck a deal
2. tentorna är inlämnade, det ligger en mäktig hög på golvet, ca 70 tror jag
3. betygsrapporterna är inlämnade från veckans ventileringar - om någon läser över min axel så...alla klarade sig igenom, fattas bara annat
4. hann prata igenom min arbetssituation med en kollega, dvs jag har för mycket, och kanske har vi hittat en lösning
5. hann uträtta steg ett för att åstadkomma denna lösning, dvs fråga den tilltänkte avlastaren

Dagens mörkpunkt:
- kunde inte aktivera mitt studerandekonto på BTH där jag i vår ska gå en nätkurs i handledning på nätkurser, kongenialt

Måste upp imorgon kl 7 för att packa, städa undan och sedan ha planeringsmöte kl 9.30 om kommande forskarhandledarutbildningar. Mera admin på eftermiddagen, sedan hem, hem, hem, fram till 4 februari. Ibland känner jag mig som Moses på berget Nebo när han blickar ut över det heliga landet som han inte överlever tillräckligt länge för att komma in i. Låt oss hoppas på bättre resultat för min egen del.

2 kommentarer:

Catharina sa...

Skönt att det ordnade sig med lokalen. Grattis! Vem var det som gav vika?

Bi sa...

Jag är rätt enveten...