torsdag, januari 25, 2007

Nervnupp

fick jag idag, när jag upptäckte att jag tagit med mig en gammal annoterad version av CFP i stället för den senaste! Är det inte så att man kan bli galen för mindre? Jag har varteviga papper om konferensen med mig, skrynkliga förvisso och naggade i kanten, men med, - utom just det vitala papper med anteckningar för redigering. Hur jag lyckats blanda ihop versionerna förstår jag inte. Hoppas någon snäll kollega kan rädda mig genom en mindre ytundersökning i mitt skrivbords kökkenmödding.

För att undvika hjärnblödning av ilska över min klantighet ilade jag till bloggen. Den har sina funktioner, avstressande till exempel.

Vidden av min stressiga situation nu kanske framgår bäst om jag säger som så att varje minut jag inte kan ägna åt den redigering som jag avsett göra idag går till andra uppgifter. Som att betala räkningarna (däribland kåravgift till Blekinge Tekniska Högskola där vårens pedagogiska kurs går), att installera EndNote på ytterligare en dator och att avinstallera en skrivare vars drivrutiner pajat så illa att när den är inkopplad så kraschar den samtliga Microsoft-produkter. Jag undrar vad Hewlett Packard har emot Bill Gates egentligen? Han har ju donerat miljarder till vaccinationsprogram i tredje världen så han är nog en god människa egentligen.

Inga kommentarer: