onsdag, maj 16, 2007

Montezumas hämnd

Mitt relaxade tillstånd hör ihop med att jag drabbades av en otrevlig magåkomma i onsdagsnatt förra veckan och därför kommit ohjäpligt efter. Jag kan lika gärna slappna av och driva med. Min undervisningsdag på torsdag föll ihop helt, jag var sjuk som en skunk och kunde inte gå längre sträcka än 2 m från toa. Jag misstänker matförgiftning, lunchen den dagen bestod av inköpt färdiglagad mat från Konsum.

Fredagen tog jag mig ur sängen, kände mig bättre, sippade blåbärssoppa och undervisade blivande forskarhandledare vid Lunds universitet, reste hem till Uppsala...och vaknade vid 3-tiden på natten av ett nytt anfall av magbesvär. Sedan började en ny omgång. Söndag mådde jag successivt bättre och kunde äta mitt första mål fast föda på 4,5 dygn.

Jag har gått ner 3,5 kg och halverat min aptit. Bra för garderoben. Inget ont som inte har något gott med sig, kan rekommenderas alla som vill banta inför badsemestern.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Haha, bra tips det där. Influensan brukar även vara en lyckad metod, liksom bronkit som jag gick ner hela 6 kg av. Att de inte tipsar om detta i kvällstidningarna?

Bi sa...

Beats me, det är effektivare än GI.