torsdag, december 13, 2012

Raska fötter...

A picture of the TARDIS as taken at BBC Wales ...
A picture of the TARDIS as taken at BBC Wales reception by me (Andrew Wong) in 2005. (Photo credit: Wikipedia)
Tre tuffa dagar med högt arbetstempo och kvällspass, måndag kväll förbereda en föreläsning till på tisdag, på tisdag upprätta budget för en kurs. Om dagarna administrera SALT på olika fronter.

Inledde starkt 7:30 imorse med att utföra redaktörsuppgifter för Konsthistorisk Tidskrift för att därpå bege mig till Tre Frisörer för att trimma barret och klippa lugg. Jag har haft samma frisör sedan jag var 20 och ny student i Uppsala. Per kan mina virvlar utan och innan vid det här laget.

Tillbaka till kontoret för att diskutera idéer till affisch med CFP för vårens symposium om Speculative Fiction. Doctor Who's Tardis var min första tanke, som sinnebild för tid och rum. Om allt går väl kommer jag att leverera ett paper baserat på egna upplevelser från en helg ombord på Monitor Celestra - ett LARP förlagt till Battlestar Galactica-seriens omland som äger rum på Marinmuseet i Göteborg under tre helger i Mars.
250
250 (Photo credit: Wikipedia)

Sedan övergick jag till att med Alicias hjälp experimentera fram en webbplats i Wordpress för SAHN- symposiet 2013 som också ska lysas ut i dagarna. Tack Annika för snygg logotyp och tack Alicia för energiskt och entusiastiskt arbete med att digitalt reka en bra mall. Hann även flänga iväg en inbjudan till vårt förstahandsval av keynote speaker.

Vid halvsex gav jag mig av kollegan och vännen Annika för att hämta förhandsbokade biljetter till morgondagens föreställning av The Hobbit. Efter uträttat ärende sträva hemåt via Lutis Livs för att äta middag. Den enkla lösningen blev en god fiskgratäng från Oliv-o-mat, ett cateringföretag som ligger några kvarter bort från där jag bor. Kvällen avslutades med ett föreningsmöte och nu är det hög tid att jag sluter mina blå.
Enhanced by Zemanta

Inga kommentarer: