måndag, februari 24, 2014

On the road med EMM

Befinner mig idag i Visby, i skrivande stund på Hotell Almedalen efter en givande dag med samtal kring kultur, forskning och utbildningsfrågor. Många samarbetsmöjligheter har visat sig både inom rektorsråderiet och inom min dagliga gärning som professor. Livet är helt enkelt kul! 

Almedalen som gett hotellet dess namn ligger bakom det, framför ligger havet, sämre utsikt kan man ha. Genom fönstret på fotot anar man dammen i den lilla parken som en gång i tiden var Visby hamn. Ett tips till mina läsare: Gotland under off-season är mycket lugnt och hotellen har ont om gäster, vilket leder till låga priser. Med andra ord, ta en långweekend i Visby i stället för på Manhattan - jag menar, ö som ö!


PS. Jag har åter tänkt starta igång bloggandet. Egentligen behöver jag ju inte skriva långa drapor, det kan räcka med några rader. Men min ambition sticker upp huvudet igen, jo, jag ska gå igenom min kalender och försöka bakåtblogga igen. Trots allt lever jag ett intressant och omväxlande liv, vilket vore synd att inte dokumentera i form av minnesanteckningar (åtminstone ur mitt eget perspektiv). DS.

Inga kommentarer: